Advertisement

Esenyurtta Yangin : Son Dakika Esenyurt Ta Yangin Apartmani Sardi 7 Kisi Kurtarildi Son Dakika Turkiye Haberleri : Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan.

Esenyurtta Yangin : Son Dakika Esenyurt Ta Yangin Apartmani Sardi 7 Kisi Kurtarildi Son Dakika Turkiye Haberleri : Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan.. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi.

Elp0pnghmruhhm
Elp0pnghmruhhm from img.piri.net
İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı.

İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve iki fabrikaya daha sıçrayan yangına ekipler müdahale ediyor. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı.

Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Son Dakika Esenyurt Ta 4 Katli Bir Binada Yangin Son Dakika Haberler
Son Dakika Esenyurt Ta 4 Katli Bir Binada Yangin Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı.

İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Sokak'taki 4 katlı binanın giriş katında, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti.

Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan.

Tdbwt7 Pxuc 8m
Tdbwt7 Pxuc 8m from foto.sondakika.com
Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Posting Komentar

0 Komentar